Reliëf is opgericht in 1996 en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van beelddragers voor de verpakkingsindustrie.

Door de jaren heen heeft het Reliëf zich weten te onderscheiden door 3 kernwaarden:

 

KWALITEIT

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken op het gebied van repro en polymeer fabricage is Reliëf in staat de hoogste kwaliteit te leveren gekoppeld aan consistentie. Dit geeft onze klanten vertrouwen bij het maken van repeat opdrachten waarbij schommeling in kwaliteit van het drukwerk onaanvaardbaar is. Heeft u het gevoel dat wij u van dienst kunnen zijn of wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u graag verder helpen.

 

SNELHEID

Of het nu gaat om kleine of grote afnames, door het gebruik van meerdere CDI belichters en een optimaal transportnetwerk staat Reliëf garant voor snelle leveringstijden.

BETROKKENHEID

Reliëf hanteert de methode om haar afnemers een 'eigen' artwork specialist toe te wijzen. Hierdoor ontstaat een band waarbij de betrokkenheid van onze mensen door onze klanten als zeer professioneel en positief wordt ervaren.

PRODUCTEN

POLYMEERPLATEN

Relief levert een zeer veelzijdig assortiment aan drukvormen voor de flexo branche. Polymeerplaten zijn er
in veel verschillende samenstellingen en diktes. Iedere polymeerplaat heeft zijn unieke eigenschappen zoals
o.a. puntverbreding en inktoverdracht. Al deze unieke eigenschappen in combinatie met uw drukpersen worden door ons continu bewaakt. Naast snelle levering van de polymeerplaten waarborgen wij ook de hoogste kwaliteit en de beste drukresultaten tegen zeer scherpe prijzen.

 

SLEEVES EN DUNSLEEVES

Voor naadloze flexografische drukvormen bieden wij diverse oplossingen. Uw drukvorm wordt 'ready to print' geleverd. Het montage proces wordt overgeslagen en u bespaart aanzienlijke kosten op de montage tapes. Tevens kunnen er geen fouten meer gemaakt worden tijdens de montage van clichés. Dunsleeves vervaardigd met Computer to Plate technologie en Elastomeersleeves (direct gravure) behoren tot ons vaste assortiment. Sleeves hebben een lange levensduur en er kunnen hoge druksnelheden mee worden bereikt.

OFFSET SPOT COATING PLATEN

Elke nieuwe relatie begint met een intensief testproces om voor een nauwkeurige registratie tussen uw offset-en spot coating unit te zorgen. Relief biedt daarbij uitgebreide technische ondersteuning. Wij leren uw medewerkers hoe zij de flexoplaten schoon kunnen maken voor een langer behoud en het beschermen van uw investering. Ook bieden wij de nodige technische bijstand voor alle bijzondere behoeften. Daarmee kunnen wij de drukvorm optimaliseren ten behoeve van iedere unieke coating.

 

KODAK NX

De laatste jaren is er in het flexo-wereldje een verschuiving naar de 'flat dot' technologie. Kodak heeft in korte tijd een fors marktaandeel weten te veroveren met hun NX systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om polymeerplaten te produceren met een echte 'vlakke punt'. Door vervolgens een patterning toe te passen ontstaat een drukplaat met extreem goede drukeigenschappen en is het mogelijk om hoge densiteiten te halen. Zeker wanneer folie bedrukt moet worden met de drukkleur wit is KodakNX koploper in het halen van hoge densiteiten. Reliëf is een koploper in het promoten van deze plaat op de Nederlandse markt. In de volgende link zijn technische specificaties te vinden: KodakNX

DIENSTEN

PARTNERS

Reliëf werkt samen met veel partners; van software bedrijven tot hardware leveranciers. Ieder op zijn eigen manier actief

in de flexo-grafische sector.

Kodak

Is één van onze partners voor het leveren van hoogwaardige polymeren.

 

 

DuPont

Is één van onze partners voor het leveren van halfproducten zoals polymeren en andere beelddragers.

 

 

Flint Group

Maakt kleur in de vorm van inkten en andere pigmenten voor drukkerijen en verpakkingsbedrijven.

 

 

GMG Color

GMG is een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van high-end kleurmanagement software-oplossingen.

Esko Graphics

Esko is een wereldwijde leverancier van innovatieve printing en finishing oplossingen voor de verpakkingsindustrie.

 

 

Adobe Systems

Is de leverancier van grafische software vooral bekend van het Create Suite pakket.

 

 

tesa

tesa levert hoogwaardige tapes voor het vervaardigen van drukvormen voor de kartonnage sector.

CONTACT

Reliëf - Member of Volkers Groep

Volkers bv

Watergoorweg 67

3861 MA Nijkerk

E info@flexo.nl

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak gebruik van het contactformulier hiernaast of stuur een mail naar: info@flexo.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

LEVERINGSVOORWAARDEN

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden (pdf).

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden.

Formulier ontvangen.

Reliëf - Member of Volkers Groep  |  Watergoorweg 67  |  3861 MA Nijkerk  |  T 0341 369800  |  E info@flexo.nl  |  KvK 08068700